Modele de noduri de pescuit

Noduri pentru mulineta-usor de facut, aceste noduri asigura o prindere foarte buna a firului de tamburul mulinetei, indiferent daca utilizati Textil sau Nailon. Nodurile pescaresti fac parte din Arsenalul de cunostinte obligatoriu al oricarui pescar serios si trebuie cunoscute bine pentru a putea realiza diverse monturi ou pentru a Lega carlige cu serrée sau cu Paleta, ancore, Firele intre ELE sau de mulineta, etc… Mai jos PE Pagina gasiti prezentarea vidéo la o serie de noduri pescaresti larg folosite, care sunt usor de legat si mai mult decat suficiente pentru orice situatie intalnita PE malul APEI. Nu e obligatoriu sa le cunoasteti pe toate, Dar e bine sa le studiati un pic pentru a vedea Care se potrivesc mai bine scopului dans care doriti sa le folositi. E bine sa exersati de cateva ori fiecare Nod, pentru a va obisnui sa-l legati. Noduri de racordare/legarea a doua Fire de diamètre diferite/2. Treceti bucla prin ochiul cirligului, lasind 12 cm de fiecare parte a ochiului Nodul in forma de 8-este la fel de simplu de facut ca si nodul chirurgului, cel Poutine la fel de rezistent si poate fi folosit in aceleasi scopuri ca si nodul chirurgului. Este folosit pentru a opri PE FIR diferite Alte componente ALE liniei (Plumb culisant, Pluta culisanta). De obicei se face acest NOD intercalandu-se intre El si plumbul sau Pluta de oprit o margea, pentru a mari diametrul opritor. Firul mai subtire poate fi si DIN Alt Material decat nylon-UL (ATA, Lana). NODUL TRIPLU-este relativ simplu de realizat si este recomandat PT.

monofilamente de acelasi diametru NOD PT. carlige cu Paleta-acest NOD este simplu de legat, poate fi facut atat cu mono cat si cu Textil si are o aderenta film Excelenta la Tija carligului. Poate fi folosit si pentru legarea carligelor cu ochet. NODUL BIMINI-actioneaza in Mare masura ca un amortizor de socuri. Numarul standard de rasuciri este de 20, Dar cu Cat sunt mai multe rasuciri, cu atat nodul va fi un amortizor mai bun. Nodul Blood-este folosit pentru legarea a doua Fire, de diamètre apropiate, chiar daca sunt DIN materiale diferite. E un NOD rezistent si usor de facut, Insa nu curge prea bine prin inele. Nodul Albright-este folosit pentru legarea a doua Fire, de diamètre sau/si materiale diferite, respectiv mono cu Textil.

Nodul rezultat sont dimensiuni foarte MICI si aluneca bine prin inele. Înainte de strângerea firului se recomandă umezirea pentru a ajuta spirele să Alcee. Așezarea spirelor Cât mai Uniform PE firul Textil este esențială pentru a face un NOD subțire și rezistent. CEI mai multi pescari au învățat un NOD prelungitor, cel mult Două, la momentul Când se inițiau în Arta pescuitului și continuă să-l folosească fără probleme. Imaginează-ți că pierzi captura mult așteptată din cauza unui NOD pescăresc între Două Fire Care se Rupe Când înțepi. Probabil acel NOD prelungitor pe care-l știai nu este chiar Atât de Bun PE Cât credeai. NODUL SIMPLU-se formeaza un NOD SIMPLU peste cele doua feu alaturate. Cel mai bun NOD PT. Fire f. subtiri (< 014) fiecare DIN aceste noduri este prezentat Video foarte Explicit nemaifind nevoie de completari din partea mea, reusita dumneavoastra in alcatuirea Lor va fi Data de cat mai mult exercitiu.

About the Author: TEST